paquet

Sol i confort: Paquet d'Hivern

Gaudiu d'una Estada d'Hivern de Luxe als Nostres Apartaments!

A partir d'octubre, us donem la benvinguda als nostres apartaments de luxe, perfectes per a una encantadora escapada d'hivern. Gaudiu de les temperatures suaus que sovint superen els 15 graus, mentre esteu envoltats de la bellesa de la Costa Brava. Descobriu ciutats vibrants com Girona i Barcelona, que continuen brillant amb la seva rica oferta cultural fins i tot durant els mesos d'hivern.

Els nostres apartaments per a 6 persones estan equipats amb totes les comoditats. Les cuines modernes disposen d'un forn, microones, placa d'inducció, nevera amb congelador i rentaplats, de manera que podeu preparar els vostres plats preferits sense esforç. Cada apartament inclou un dormitori espaiós amb bany en suite, una habitació amb llits llits i una tercera habitació amb dues llits individuals, a més d'un segon bany complet. La còmoda sala d'estar-menjador té un sofà confortable i una àmplia gamma de canals de televisió, ideal per a una vetllada acollidora. Gaudiu d'una connexió Wi-Fi ràpida que està disponible a tot l'apartament, inclòs el balcó, on podeu relaxar-vos i gaudir de l'aire fresc. A més, hi ha un garatge subterrani disponible amb un cost addicional, amb un nombre limitat de places.

Per a grups més grans, els nostres apartaments per a 8 persones són perfectes. Aquests disposen d'una habitació addicional amb un llit de matrimoni, similar al dormitori principal, i estan equipats amb 3 banys complets. Gaudiu d'impressionants vistes de la badia des d'un dels nostres 3 apartaments per a 8 persones.

Si us plau, tingueu en compte: aquest acord no es pot reservar en línia. Si esteu interessats o voleu més informació, no dubteu a contactar amb la nostra recepció al +34.972.32.69.32 o a omplir el formulari de contacte a continuació. Estem encantats d'ajudar-vos!

Información de la reserva

Detalles de identitdad